Látványos zsonglőr előadások

Cirkuszi zsonglőr előadások

A zsonglőrök legjobb produkciói egy kabaré jellegű hagyományos zsonglőr előadás keretében. A játékban részt vesznek a klasszikus zsonglőr eszközök, úgymint a buzogány, a zsonglőr karika vagy a labda, valamint az extrém zsonglőr játékok, úgymint meteor (poi) diaboló vagy a gyerekek kedvelt játéka, az ördögbot.

Újcirkusz – modern zsonglőr műsorok

Modern cirkuszi produkcióinkban kihasználjuk a technika adta lehetőségeket, hátteret vetítünk, füstöt biztosítunk, alkalomtól függően egy kis tűzzsonglőr bemutatót is tartunk.

Mutatványos eszközeink

Artistáink, valamint különleges meghívott cirkuszi zsonglőrök számos különleges zsonglőr eszközzel készülnek, most a teljesség igénye nélkül mutatjuk be a legkedveltebb zsonglőr játékokat.

Buzogány

Az emberek sokféle nevet ragasztanak rájuk, de a cirkuszban ezeket az eszközöket zsonglőr buzogánynak nevezzük. A cirkuszi zsánerek között ez az eszköz különleges felkészültséget és rengeteg gyakorlást igényel. Műsorainkban egyéni és passzoló (duó vagy trió) műsorokkal készülünk.

Ördögbot

Az ördögbot bemutatók a gyerekek kedvencei, hiszen napjainkban virágbot néven kedvelt gyerekjáték. Az európai cirkuszokban mintegy kétszáz éve szerepel önálló cirkuszi zsánerként. Előadásainkban különleges egyedi dekorációkkal, és látványos koreográfiával készülünk.

Hosszú bot

Az ördögbot nagy testvére. A közönség leginkább a tűzzsonglőr műsorokból ismeri. Különleges akrobatikus zsonglőr elemek is megvalósíthatóak a hosszú botok felhasználásával, illetve hagyományos karneváli forgatagokba is remekül illik. Zászlóval, promóciós anyagokkal jól dekorálható.

Diaboló

A diaboló az ősi Kínából származik, a jojóhoz képest azzal a különbséggel, hogy az eszköz nincs fixen rögzítve a kötélhez. Előadásainkban tükrös, LED-es, illetve egyedileg tervezett különleges diabolókat pörgetnek a zsonglőrök.

Kristálylabdás zsonglőr

A vizuális zsonglőrök királya a kristálylabdás, vagy más néven kontakt labda zsonglőr. Ebben a műsorszámban a labda végig “kontaktban” van a zsonglőr kezével, testével vagy fejével. Esetleg néha lebegni látszik 😉

Ez a produkció óriási közönséget képes megmozgatni; egyszerűségével és eleganciájával kitűnik a többi zsonglőr produkció közül. Vigyázat: varázslat!

Zsonglőr karneváli vonulás

Ebben a műsorban igény szerint gólyalábas jelmezekben mutatjuk be a zsonglőr mutatványokat. Ami nem változik: profi artisták lépnek fel, akik látványossá és egyedivé teszik a felvonulás hangulatát.

Hova ajánlott?

A zsonglőrök műsorai minden rendezvényen megállják a helyüket, lehetséges kül- és beltéren, rendezvénysátorban és színpadon is előadni a produkciókat.

Egyénileg minden produkció megrendelhető, de a hosszabb varieté vagy kabaré jellegű zsonglőr előadások esetén a műsorrend összeállításának jogát fenntartjuk.