Zsonglőr

Cirkuszi zsonglőr előadás

A zsonglőrök legjobb produkciói egy kabaré jellegű hagyományos előadás keretében. A színpadi játékban részt vesznek a klasszikus és extrém cirkuszi eszközök, úgymint a buzogány, a karika és a labda, valamint a meteor (poi), a diaboló vagy a gyerekek kedvelt játéka, az ördögbot.

Újcirkusz – modern műsor

A modern cirkuszi produkcióban kihasználjuk a technika adta lehetőségeket, hátteret vetítünk, füstöt biztosítunk, alkalomtól függően egy kis tűzzsonglőr bemutatót is tartunk.

Mutatványos eszközök

Az artisták és a különleges meghívott cirkuszi zsonglőrök számos különleges eszközzel készülnek, most a teljesség igénye nélkül mutatjuk be a legkedveltebb játékokat.

Buzogány

Az emberek sokféle nevet ragasztanak rájuk, de a cirkuszban ezeket az eszközöket buzogánynak nevezik. A cirkuszi zsánerek között ez az eszköz különleges felkészültséget és rengeteg gyakorlást igényel. A műsorban egyéni és passzoló (duó vagy trió) számok láthatóak.

Karika

Karika passzoló műsor két zsonglőr részvételével, a színpadon 9 karika.

Ördögbot

Az ördögbot bemutató a gyerekek kedvence, hiszen napjainkban virágbot néven kedvelt gyerekjáték. Az európai cirkuszokban mintegy kétszáz éve szerepel önálló cirkuszi zsánerként. Az előadás különleges dekorációval és látványos koreográfiával kerül bemutatásra.

Hosszú bot

Az ördögbot nagy testvére, amit a közönség leginkább a tűzzsonglőr műsorokból ismer. Különleges akrobatikus zsonglőr elemek is megvalósíthatóak a hosszú botok felhasználásával, illetve hagyományos karneváli forgatagokba is illik. Zászlóval, promóciós anyagokkal jól dekorálható.

Diaboló

A diaboló az ősi Kínából származik, a jojóhoz képest azzal a különbséggel, hogy az eszköz nincs fixen rögzítve a kötélhez. Az előadásban tükrös, LED-es, illetve egyedileg tervezett diabolókat pörgetnek a zsonglőrök.

Kristálylabda

A vizuális zsonglőrök közül kiemelkedik a kristálylabdás, vagy más néven kontakt labda zsonglőr. Ebben a műsorszámban a labda végig
„kontaktban” van az előadó kezével, testével vagy fejével, esetleg néha lebegni látszik.

Ez a produkció óriási közönséget képes megmozgatni; egyszerűségével és eleganciájával kitűnik a többi produkció közül.

Zsonglőr karneváli vonulás

Ebben a műsorban igény szerint gólyalábas jelmezekben mutatjuk be a mutatványokat. Ami nem változik: profi artisták lépnek fel, akik látványossá és egyedivé teszik a felvonulás hangulatát.

Hova ajánlott?

A zsonglőrök műsorai minden rendezvényen megállják a helyüket, lehetséges kül- és beltéren, rendezvénysátorban és színpadon is előadni a produkciókat.

Egyénileg minden produkció megrendelhető, de a hosszabb varieté vagy kabaré jellegű zsonglőr előadás esetén a műsorrend összeállításának jogát fenntartjuk.