Tűzzsonglőr show

A tűzzsonglőr show a legjobb választás a rendezvényre!

  • a tűzzsonglőrök hűvös estéken felforrósítják a hangulatot
  • több látogatóra számíthat, ha tüzes produkciók szerepelnek a rendezvényén

Ha professzionális tűzzsonglőr előadót keres, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.

Dolgozzon profikkal

Csapatunk magas színvonalú tűzzsonglőr műsorokat mutat be a legkülönfélébb rendezvényeken. Egyedülálló, adrenalin pumpáló szórakoztatásra szakosodtunk, ami minden esetben elnyeri a közönség tetszését.

A legismertebb előadásban a tűz játssza a főszerepet, zsonglőrök, tornászok, artisták és táncosok közreműködésével. A dinamikus műsor megdobbantja a közönség szívét.

Tekintse meg a videót egy kis ízelítőért!

Mutatványos eszközök

A műsorban minden esetben változatos játékokat mutatunk be pörgős koreográfiával. Az extrém tűz show látványos kiegészítői a speciális eszközökre felszerelt pirotechnikai töltetek és az egyedi jelmezek is.

Poi / Meteor / Kiwi-Do

Egy eszköz, aminek legalább három neve van! A tűzzsonglőrök látványosan pörgetik a lángoló gömböket. A partner poi bemutatóban két fő (lány-fiú páros) mutatja be poi tudását egy táncos produkcióban. Az előadás sikerét a színpadi koreográfia és a saját zene garantálja.

Ördögbot

Két fő égő ördögbotokkal mutatja be ördögi képességeit. A tüzes ördögbotos passzolás pörgős és szórakoztató.

Lángoló buzogány előadás

A nagysikerű buzogányos tűzzsonglőr előadás a hagyományos cirkuszi műsorra épül, egy kis extrával. Izgalmas és mozgalmas show.

Hosszúbot

A hosszúbotos tűzzsonglőr előadásban nagy tűzerejű eszközök és látványos pirotechnikai effektek kapnak szerepet. A hosszú bot többféle speciális töltetettel is felszerelhető.

Tűzfújás és tűznyelés

Kedvelt kiegészítő az éjszakai programokon a tűzfújás és a tűznyelés. A közönség és a fotós is szívébe zárja ezt a programot.

Szeretne többet tudni? Kérjen ajánlatot!

A sikeres rendezvényért

Célunk, hogy a hozzánk fordulók álmaik rendezvényét valósítsák meg. Rugalmasak vagyunk és odafigyelünk a részletekre. Hívja meg csapatunkat éjszakai programjaira, és meglátja, miért hívják a tűzzsonglőr műsorokat a legforróbb rendezvényekre.