Gólyalábas

Az óriás gólyalábas műsor feldobja a rendezvényt

  • a gólyalábasok messziről vonzzák a vendégeket
  • hagyományos vagy modern előadások
  • színpad nélkül is
  • minden korosztálynak tetszik
  • egyedi óriásbábos gólyalábas műsor

A gólyalábasok különböző alkalmakon lépnek fel, úgymint privát bulik, céges rendezvények, termékbemutatók, megnyitók és még sok más. Amikor lefoglalja a gólyalábasainkat, biztos lehet benne, hogy lenyűgöző jelmezekben magasodnak majd a vendégei fölé, és a műsoruk a rendezvény választott témájába illik majd.

Tapasztalt artisták

Minden gólyalábasunk profi, látványosan üdvözli a belépőket, keveredik a közönséggel, és közösen fényképezkedik gyerekekkel és felnőttekkel tartós élményt hozva létre. Néhány gólyalábas cirkuszi mutatványokat hajt végre, csatlakozik a felvonuláshoz, kívánság szerint lufi modelleket készít, zsonglőrködik vagy akár ajándékokat ad a vendégeknek. A gyerekek átmasírozhatnak az óriás gólyalábak között illetve klasszikus bohóc játékokat játszhatnak az artistákkal.

Látványos műsor

Említésre érdemes, hogy a gólyalábasok nagyon messziről látszanak, fel lehetnek szerelve óriásbábokkal vagy óriás zászlókkal, melyek akár termékeket is megjeleníthetnek a megrendelő igényei szerint.

Promóciós lehetőségek

A gólyalábasok üzeneteket közvetíthetnek, céges logókat vihetnek körbe, komplett jelmezük is lehet reklámhordozó felület.

Ha többet szeretne megtudni műsorainkról, vagy lefoglalná előadásainkat, írjon nekünk!