A LED zsonglőr show - fénycirkusz előadásban életre kel a színpad

Robot show

  • egyedi világító jelmez
  • önmagában is megállja a helyét
  • zenés színpadi produkció
  • gyerekek és felnőttek kedvence
  • artisták robotjelmezben

Családbarát robot show

Egy barátságos robot, aki elvarázsol minden közönséget modern LED öltözetével. Tökéletes szórakozás gyerekbuliba, bevásárlóközpontba, és minden eseményre, ahol gyereket és felnőttet egyaránt le akarnak nyűgözni.


A robotok elérhetők robot-show keretén belül és sétáló látványosságként egyaránt.

LED zsonglőr show cirkuszi előadóktól

Munkatársaink képzett artisták, akik nappali és tüzes zsonglőr műsorok százait (ha nem ezreit!) tartották már meg sikerrel. A műsorban előkerülnek a legmodernebb LED zsonglőr eszközök.

Születésnapi robot show

Közönségkívánatra a születésnapi robot show során az ünnepelt is szerepet kap az előadásban. Az előadás országszerte elérhető.

Nézze meg óriás robotjainkat, amint belépnek óriás lézerfegyverekkel, ragyogó LED-ek által megvilágítva, felkeltve kisebb-nagyobb rendezvényeken az emberek figyelmét. A sétáló robot show interakcióba lép a közönséggel, de a robotok teljesen megkoreografált előadásokat is tartanak.

Éjszakai party robot show

Ezek a LED robotok a jövőbe repítik a közönségét. Nagy fényerejű LED eszközökkel vagy lézerfegyverekkel és füstgéppel vannak felszerelve. Semmi nem robbantja be jobban a bulit, mint egy óriás világító robot. Hát még ha zsonglőrködik is!

Ha a rendezvényére LED zsonglőr show-t, vagy LED robot műsort szeretne, lépjen velünk kapcsolatba!