Lufihajtogató bohóc színes virágot készít lufiból

Lufihajtogató

Lufihajtogató bohóc

  • ajándék minden gyereknek
  • kis helyigényű produkció
  • kreatív program
  • pár hajtás és kész a lufikutya, vagy amit csak kérnek!

Születésnapi lufihajtogató

A születésnapok a lufikkal együtt járnak! Akár egy, akár százéves, a léggömbművésznek ott a helye mindegyik születésnapi buliján. A csavart léggömbök szakértői fantasztikus lufi figurákat készítenek minden vendégnek, és bearanyozzák az ünnepelt napját. A rendezvényeken egyedi és egyedülálló lufi figurák készülnek, amiket a vendégek haza is vihetnek.

Célunk, hogy minden gyerek a választása szerinti egyedi hajtogatott lufifigurát kapjon.

Amit egy gyerek csak kigondol, mi elkészítjük!

Rugalmas programszervezés

Különböző szolgáltatásokat kínálunk, a megszokottól a különleges, egyedi rendezvények megszervezéséig.

Kalandozó lufihajtogató műsor

A zsúr időtartama alatt az egyik lufiművészünk keveredik a közönséggel, és egyedi hajtogatott lufikat készít az érdeklődőknek. Vicces lufikalapok, és hordható ruhadarabok – csak a fantázia szab határt!

Lufihajtogató show

Egy szórakoztató lufiművész műsor, amiben a közönség is szerepet kap. Készítsük el a világ legnagyobb lufiját? Öltöztessük az ünnepeltet talpig lufiba? A kreatív műsor a megrendelő elképzelései szerint kerül megvalósításra.

Színpadi műsorok

Vendégeit eredeti lufitrükkökkel és lenyűgöző művészettel szórakoztatjuk. Képzeljen el egy érdekfeszítő előadót, aki bemászik egy óriási lufiba, bekötött szemmel hajtogat lufit, vagy akár egy kézzel hajt egy érdekes lufijátékot. Ezt és még sok mást is láthat a lufi-műsorainkban. Művészeink szerepeltek TV és filmjátékokban, a legnagyobb rendezvények sztárjai.

Családi ünnepek

Művészeink gyakori zsúrvendégek családi bulikon, ahol kreatív hajtogatott lufijaink mindenki tetszését elnyerik. Legyenek akár egyedileg hajtogatott lufik, vagy a Világ Legnagyobb Lufija show, a vendégei imádni fogják. Művészeink gyakran éttermekben, vagy gyerekrendezvényeken szórakoztatják a közönséget. Segítünk egy emlékezetes napot igazán feledhetetlenné tenni.

Kalandozó lufihajtogató művész

Hívja meg elsőosztályú előadóművészeinket rendezvényére, és nézze meg, hogyan készítenek emlékezetes művészi installációkat puszta levegő és szín felhasználásával. Minden lufialkotás személyre szabható, színes és részletesen kidolgozott ékszerektől, kedvenc rajzfilm-figurákon át elképesztő öltözetekig. Mindegyik alkotás emlékezetes fotótémája és emléke lesz a bulinak. Semmi sem teszi színesebbé a rendezvényt, mint a lufik!

Dolgozzon sztárokkal

Művészeink különleges meghívott vendégei voltak már filmbemutatóknak, termékbemutatóknak, egyéni rendezvényeknek és minden méretű céges rendezvénynek.

Egyedi installációk

  • A cég logója
  • A köszönetnyilvánítás
  • Lélegzetelállító, központi alkotás

Minden lehetséges, amikor a képzelőerő találkozik az innovációval. Artistáink híresek egyedi lufiszobor alkotásaikról, az ország minden szegletében.

Csapatépítő foglalkozások

Lufiművészeink segítenek a csapatok rejtett kreativitását előhozni, a legrugalmasabb szerszám segítségével: rugalmas lufival. Ezek a szórakoztató foglalkozások nem csupán új szórakoztató képességekkel ruházzák fel a közönséget, de elsősorban olyan kreatív gondolkodási képességgel, aminek hasznát veszik az üzletben és az életben is.

Animátoraink több száz órán át tanították a lufihajtogatást hobbi és profi előadóknak is.

Ha izgalmas lufihajtogató programot szeretne a rendezvényére, lépjen velünk kapcsolatba.