Rólunk

Célunk, hogy a megrendelőket összekössük azokkal a profi előadókkal, akik az elvárásokat meghaladó produkciókat mutatnak be.

Cirkuszi számok

Rendkívüli akrobatikus, zsonglőr, és művészeti előadások. Minden műsorunk pontos és alaposan megtervezett koreográfia szerint kerül bemutatásra – épp, mint a cirkuszban.

Képzelje el

A show előtti pillanatban vagyunk. A tömeg izgatottan várja a műsorkezdést. Nem tudják, hogy mire számíthatnak, de várják a váratlant.

Amikor egy speciális cirkuszi előadással szeretné szórakoztatni a közönséget a rendezvényén, vagy helyszínén azzal a szándékkal, hogy a nézők új élményekkel gazdagodjanak.

Akár akrobaták vagy bohócok, zsonglőrök vagy gólyalábasok, a cirkuszi előadók felkeltik az emberek figyelmét. Amit az artisták csinálnak, az nagyon más, mint ami megszokott a mindennapokban.

A cirkuszi produkciók elkészítése a mi munkánk

Specialitásunk a kezdeti figyelem megtartása a show folyamán, ami segít tartós emlékké tenni az előadást.

Mi magunk is kreatív tervezők, rendezők, koreográfusok és cirkuszi művészek vagyunk, akik segítenek egyedi művészeti bemutatókat összeállítani az ügyfeleinknek.

Az előadások minden eleme, ami szükséges a cirkuszi show megtartásához, az artisták felvételétől és irányításától kezdve az egyes alkotások minden egyes részletének megtervezéséig és kiépítéséig – ez az, amit mi egy olyan szaktudásnak tekintünk, melyet éveken át tartó szórakoztatóipari tevékenységünk során szereztünk meg.

Akár akrobatikus műsorokat keres, amik a biológiai teljesítőképesség határait súrolják, akár interaktív artista produkciót keres, mint amilyen a gólyalábas műsor, mi vagyunk az a kreatív csapat, amire számíthat.

Kérjük tekintse meg honlapunk portfólióját a korábbi cirkuszi bemutatóink képeivel és videóival. Lépjen velünk kapcsolatba, és beszéljünk az ön számára tervezhető végtelen lehetőségekről.