Rólunk

Célunk, hogy a megrendelőket összekössük azokkal a profi előadókkal, akik az elvárásokat meghaladó produkciókat mutatnak be.

Cirkuszi számok

Rendkívüli akrobatikus, zsonglőr, és művészeti előadások. Minden műsorunk pontos és alaposan megtervezett koreográfia szerint kerül bemutatásra – épp, mint a cirkuszban.

Képzelje el

A show előtti pillanatban a nézők izgatottan várják a műsorkezdést. Nem tudják még milyen meglepetésekben lesz részük.

Amikor egy speciális cirkuszi előadással szeretné szórakoztatni a közönséget a rendezvényén azzal a szándékkal, hogy a nézők új élményekkel gazdagodjanak.

Akár akrobaták vagy bohócok, zsonglőrök vagy gólyalábasok, a cirkuszi előadók felkeltik az emberek figyelmét. Amit az artisták csinálnak, az nagyon más, mint ami megszokott a mindennapokban.

A cirkuszi produkciók elkészítése a mi munkánk

Specialitásunk a kezdeti figyelem megtartása a show folyamán, ami segít tartós emlékké tenni az előadást.

Mi magunk is kreatív tervezők, rendezők, koreográfusok és cirkuszi művészek vagyunk, akik segítenek egyedi művészeti bemutatókat összeállítani az ügyfeleinknek.

Az előadások minden eleme, ami szükséges a cirkuszi show megtartásához, az artisták felvételétől és irányításától kezdve az egyes alkotások minden egyes részletének megtervezéséig és kiépítéséig – ez az, amit mi egy olyan szaktudásnak tekintünk, melyet évtizedeken keresztül tartó szórakoztatóipari tevékenységünk során szereztünk meg.

Akár extrém showműsort keres, amelyben az artisták a biológiai teljesítőképesség határait súrolják, akár családi programot vagy interaktív gyermekműsort keres, mint amilyen a gólyalábas műsor, mi vagyunk az a kreatív csapat, akire számíthat.

Tekintse meg honlapunk portfólióját a cirkuszi bemutatók képeivel és videóival. Lépjen velünk kapcsolatba, és beszéljünk a rendezvényre tervezhető végtelen lehetőségekről.