Lufihajtogató

Lufihajtogató bohóc

  • ajándék minden gyereknek
  • kis helyigényű produkció
  • kreatív program
  • pár hajtás és kész a lufikutya, vagy amit csak kérnek!
  • a lufihajtogató bohóc minden rendezvényhez illik

Születésnapi lufihajtogató

A születésnapok a lufikkal együtt járnak! Akár egy, akár százéves, a léggömbművésznek ott a helye mindegyik születésnapi buliján. A csavart léggömbök szakértői fantasztikus lufi figurákat készítenek minden vendégnek, és bearanyozzák az ünnepelt napját. A rendezvényeken egyedi és egyedülálló lufi figurák készülnek, amiket a vendégek haza is vihetnek.

A cél, hogy minden gyerek a választása szerinti egyedi hajtogatott lufifigurát kapjon.

Amit egy gyerek csak kigondol, mi elkészítjük!

Rugalmas programszervezés

Különböző szolgáltatások a megszokottól a különleges, egyedi rendezvények megszervezéséig. Ötletek bármilyen rendezvényre.

Kalandozó lufihajtogató műsor

A zsúr időtartama alatt egy lufihajtogató keveredik a közönséggel, és egyedi lufit hajtogat az érdeklődőknek. A vicces lufikalapok, hordható ruhadarabok és mesefigurák sorának csak a fantázia szab határt.

Lufihajtogató show

Egy szórakoztató lufihajtogató műsor, amiben a közönség is szerepet kap. A világ legnagyobb lufija show, az ünnepelt talpig lufiba öltöztetése és bármilyen egyéni ötlet megvalósítható. A kreatív műsor a megrendelő elképzelései szerint kerül bemutatásra.

Színpadi műsorok

Eredeti lufitrükkök és lenyűgöző művészet a színpadon. Képzeljen el egy érdekfeszítő előadót, aki bemászik egy óriási lufiba, bekötött szemmel hajtogat lufit, vagy akár egy kézzel hajt egy érdekes lufijátékot. Ezt és még sok mást is láthat a lufihajtogató műsorban.

Családi ünnepek

A lufihajtogatók gyakori zsúrvendégek családi bulikon, ahol a kreatív hajtogatott lufik mindenki tetszését elnyerik. Legyenek akár egyedi alkotások, vagy a világ legnagyobb lufija show, a vendégei imádni fogják. A művészek gyakran étterem, vagy gyerekrendezvény szórakoztatják a közönséget. A lufihajtogató segít egy emlékezetes napot igazán feledhetetlenné tenni.

Kalandozó lufihajtogató művész

Hívja meg a lufihajtogatókat rendezvényére, és nézze meg, hogyan készítenek emlékezetes művészi installációkat puszta levegő és szín felhasználásával. Minden lufialkotás személyre szabható, színes és részletesen kidolgozott ékszerektől, kedvenc rajzfilm-figurákon át elképesztő öltözetekig. Mindegyik alkotás emlékezetes fotótémája és emléke lesz a bulinak. Semmi sem teszi színesebbé a rendezvényt, mint a lufik!

Dolgozzon profikkal

A lufihajtogató művészek meghívott vendégei voltak már filmbemutatóknak, termékbemutatóknak, egyéni rendezvényeknek és minden méretű céges rendezvénynek.

Egyedi installációk

  • a cég logója
  • a köszönetnyilvánítás
  • lélegzetelállító, központi alkotás

Minden lehetséges, amikor a képzelőerő találkozik az innovációval. Egyedi lufiszoborok kreatív megvalósítása a megrendelő igényei szerint.

Csapatépítő foglalkozások

A lufihajtogatók segítenek a csapatok rejtett kreativitását előhozni a legrugalmasabb szerszám segítségével: rugalmas lufival. Ezek a foglalkozások nem csupán új szórakoztató képességekkel ruházzák fel a közönséget, de elsősorban olyan kreatív gondolkodási képességgel, aminek hasznát veszik az életben is.

Az animátorok több száz órán át tanították a lufihajtogatást hobbi és profi előadóknak is.

Ha izgalmas lufihajtogató programot szeretne a rendezvényére, lépjen velünk kapcsolatba.